PowerRack

Het PowerRack® system is Bureau Veritas Marine & Offshore Type Approval certificeerd voor maritieme toepassingen.

Hierdoor is het PowerRack systeem geschikt voor een scala aan toepassingen voor hybride en 100% electrische voorstuwing op schepen en andere maritieme applicaties.

PowerRack is een krachtig, modulair en schaalbaar Lithium IJzer Fosfaat, LiFePO4, energie opslag systeem voor toepassingen in zware tractie, stationaire installaties, industrie, UPS, telecommunicatie, stand-alone en off-grid, self-consumption systems, smart-grid, etc.)

Het systeem biedt de mogelijkheid iedere vorm van energie opslag te configureren. Van 2.56 kWh tot 1MWh met een spanning van 51,2V tot 921,6V. De PowerRack® productlijn is uitgerust met “BMS-Matrix®” om volledige controle en veilige werking te garanderen.

100% Compatibel

De Bureau Veritas Marine &Offshore certificering werd verleend op basis van uitvoerige systeem- en veiligheidstesten op ondermeer: trilling, milieu, functioneren onder de meest extreme omstandigheden etc., waardoor een veilige en betrouwbare werking gewaarborgd is. De certificering dekt alle de wettelijke, technische en veiligheidseisen voor het type “Steel Ship with passenger’s transportation“.

Monitoren en Telemetrie

Voor monitoren en telemetrie is een gespecialiseerde dienst beschikbaar. Deze dienst welke in realtime meer dan 70 beschikbare parameters monitort maakt gebruik van WiFi en/of TCP-IP ethernet, en is gebaseerd op een veilige API-REST interface in een beveiligde cloud.

Data is beschikbaar middels diverse browsers voor PC en smart device met toegang tot een veilig platform. Alle data is versleuteld.

SMS en email-alert kan worden geconfigureerd door de klant.