Een schaalbaar opslag systeem

Het PowerRack System is een krachtig en schaalbaar Lithium-Ion Energy Storage System met een brede toepassing voor energie opslag voor industriële, thuis en off grid (stand alone) toepassingen.

De PowerRack modules passen in een 19 inch kast waardoor ruimte wordt bespaard en zo dus een hoge energie dichtheid wordt gecreeërd. Het standaard 19 inch formaat is compatibele voor professionele applicaties.

PowerTech Systems bestaat uit Lithium Iron Phosphate cellen en wordt uitvoerig getest vooafgaand aan assemblage waardoor een hoge ‘performance’ en lange levensduur is gegarandeerd.
Lithium Iron Phosphate is op dit moment de beste oplossing om electrische energie op te slaan. Duurzaam en technisch superieur.

BMSMatrix® Technology

PowerRack maakt gebruik van BMSMatrix® Technology, een geavanceerd en door de R & D afdeling van PowerTechSystems ontwikkeld systeem waarmee de toepassing, controle en het management van grote accu-systemen kan worden gemonitord. PowerRack is geschikt een ESS van 2.5kWh-48V, maar even zo goed geschikt voor een 1MWh-1000V installatie. Het heeft een ingebouwd multi-protocol interface om te kunnen communiceren met externe conroller zoals SCADA, Inverters, PLC, etc. De volgende protocollen worden ondersteund CAN, CAN Open, RS232, RS485, HTTP via API REST.

Het PowerRack® Lithium Ion Batteries System is door Bureau Veritas Marine & Offshore Type goedgekeurd voor maritieme toepassingen.